Onze sport diensten

Het is belangrijk om op de juiste manier te trainen, aangepast aan je noden. Jouw personal trainer zal je progressief leiden naar jouw gewenste doel. Bij Sportscube focussen we op de zwakke schakels om zo jouw beste versie te bereiken, hetgeen jouw prestatie verbetert, meer plezier geeft bij dagdagelijkse activiteiten en waardoor je jouw eigenwaarde verhoogt door het behalen van jouw doelstellingen.

Sportvoeding
Sportvoeding
Sport & nutrition Wij geloven niet in strenge diëten die onmogelijk te volgen zijn. Samen met een sportplan zullen we ons richten op het maken van haalbare aanpassingen.
Conditioning & Boxing Classes
Wat houden deze lessen net in? Aan de hand van fijne en gevarieerde bewegingen leer je te reageren en jouw snelheid en agility te verhogen.
Sport massage therapie
(Sport)massage Therapie
Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Laat je onder handen nemen door Maychell.
Loopbegeleiding
Laat je begeleiden om jouw loopmoment te optimaliseren.
Small Group Training
Sommige mensen sporten liever in groep. Tijdens de Small Group Training werk je samen met je partners een oefenreeks in circuitvorm af.
Personal training
Het is belangrijk om op de juiste manier te trainen, aangepast aan je noden. Jouw personal trainer zal je progressief leiden naar jouw gewenste doel.