Jouw eigen ruimte huren bij Healthcube?

Hieronder kan je verschillende locaties terugvinden. Het is belangrijk dat jouw visie overeenkomt met de visie van Healthcube. Je kan een ruimte huren die je met andere zorgverleners deelt. Deze ruimte(s) zijn beschikbaar afhankelijk van welke dag je deze nodig hebt.  Je kan zien dat er bepaalde ruimtes meer aanleunen tot bepaalde beroepen. In elke ruimte zijn de grote meubels aanwezig. Enkel jouw eigen materiaal dien je aan te kopen.

We zouden het heel fijn vinden wanneer onderstaande zorgverleners ons team versterken : gespecialiseerde arts, psychiater, logopedist/e.

– opstelling bureau met stoelen en beperkte kastruimte

– opstelling behandeltafel met beperkte opslagruimte

– personal training of ruimte voor pilates, yoga (1 to 1 of beperkte groepen)

– grote ruimte met lavabo en veel opbergruimte 

De huur betekent ook het gebruik van algemene ruimtes zoals wachtzaal, advertising website en scherm in wachtzaal, WC, keuken, waterkoker, Nespresso machine en occasionele koekjes in keuken zijn inbegrepen.  Internet is aanwezig alsook wordt er wekelijks gekuist.

Je wordt omringd door een fijn team. We zijn extra op zoek naar een logopedist/e en iemand die wellness behandelingen verzorgt. Ben je toch een andere zorgverlener? Contacteer sophie.block@healthcube.be om er meer over te weten.