Jouw eigen ruimte huren bij Healthcube?

Je kan een ruimte huren die je met andere zorgverleners deelt. Deze ruimte(s) zijn beschikbaar afhankelijk van welke dag je deze nodig hebt. Je kan zien dat er bepaalde ruimtes meer aanleunen tot bepaalde beroepen. In elke ruimte zijn de grote meubels aanwezig. Enkel jouw eigen materiaal dien je aan te kopen.

Dit kan zowel in ons centrum te Tervuren, Brusselsesteenweg 24A als in ons nieuwe centrum te Wezembeek – Oppem, Oppemlaan 151. 

Verschillende ruimtes die we aanbieden

    • Opstelling met bureau, stoelen en beperkte kastruimte.

­

    • Opstelling met behandeltafel en beperkte opslagruimte voor kinsietherapeut/e of arts

­

    • Personal training of ruimte voor pilates en yoga, geschikt voor 1-op-1 sessies of kleine groepen.

 

Inbegrepen faciliteiten

Bij het huren van een ruimte krijg je tevens toegang tot algemene faciliteiten, zoals de wachtruimte, advertenties op de website en het scherm in de wachtruimte, toiletten, keuken, waterkoker, Nespresso machine en af en toe koekjes in de keuken. Internet is aanwezig en er wordt wekelijks schoongemaakt. Je zult omringd worden door een geweldig team van zorgverleners binnen Healthcube.

Gezocht: versterking van ons team

Wij verwelkomen graag gespecialiseerde artsen, psychiaters, psychoogen en logopedisten om ons team te versterken. Daarnaast staan we steeds open voor spontane sollicitaties. Ben je een andere zorgverlener en geïnteresseerd? Neem contact op met sophie.block@healthcube.be voor meer informatie.