Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze mental diensten

Healthcube Tervuren staat voor een multidisciplinaire aanpak. Een team van toegewijde professionals met elk hun specialiteit hoopt alvast te mogen sleutelen aan uw probleem en zo samen tot een zo goed mogelijke oplossing te komen. Het psychologische welzijn heeft een belangrijke plaats in ons zorgaanbod. 

Locatie
Je kan bij ons ook terecht voor psychodiagnostiek voor je kind of jongere. Met de resultaten van een diagnostische tests krijg je meer inzicht in de oorzaak en de aard van de problemen.
Bij het werken met ouders, gezinnen en systemen vertrekt Erika vanuit het idee dat individuen steeds ingebed zijn in een ruimer geheel: het gezin, het koppel, de ruimere familie, de maatschappij, …
Onze klinisch kinder- en jongerenpsychologen begeleiden kinderen en jongeren (5 tot 18 jaar) en hun gezin bij de moeilijkheden die zij ervaren.
Loopbaan en veerkracht coaching Tervuren
Zoek je opnieuw de kracht om met goesting en energie in je job te staan ? Mis je zingeving in wat je vandaag doet ?
Psycholoog jongvolwassenen volwassenen
De psychologische begeleiding is gericht op (jong)volwassenen en ouderen die zich voelen vastlopen en er niet meer alleen uit geraken.
Hoewel je al veel pogingen hebt ondernomen, geraak je er bij relatieproblemen soms niet uit met z’n tweeën. Een buitenstaander die neutraal meekijkt en zonder oordeel mee zoekt naar oplossingen kan dan een grote hulp zijn.