Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maychell R Carrera

Tervuren

Biografie van Maychell R Carrera

Mijn naam is Maychell Carrera en ben een opgeleide, gecertificeerde en ervarende sportmassage therapeut.  Ik ben zeer bedreven in het verbeteren van de lichamelijke conditie, te bestendigen en eventuele nadelige gevolgen van die sport weg te nemen, of deze zo min mogelijk te doen voelen ter verbetering in de sportprestaties van de sportbeoefenaars inclusief topatleten. Ik ben enthousiast, gedreven en heb passie voor het helpen van mensen bij het bereiken van hun persoonlijke doelen. Sinds 2018 begon ik als sportmassage therapeut op Aruba te werken. Ik ontdekte dat sportmassage in combinatie met andere soorten therapieën tot een sneller herstel en beter voorkoming van blessures bijdraagt. Zoals bijvoorbeeld deeptissue,- deepstretching,-, cupping,- heat/cryo,- scrapping,- en aromatherapie. Ik ben ervan overtuigd dat door deze combinatie van therapieën een betere sportprestatie geleverd kan worden. Deze massage therapieën zorgen voor een betere flexibiliteit, mobiliteit en bloedcirculatie.

In het algemeen zullen deze therapieën zorgen voor:

  • Het aanpassen van gangbare massagetechnieken die ten goede komen aan specifieke sportbeoefenaar;
  • Het werken met topatleten voor een excellente uitkomsten;
  • Het samen streven naar beter mobiliteit;
  • Het spoedige behandeling van blessures;
  • Het motiveren en inspireren van klanten om hun fitnessdoelen te bereiken;

Sportmassage is een belangrijk onderdeel in de trainingsprogramma’s voor iedereen wie graag beweegt, traint of sport. Ik lever graag een bijdrage op zowel preventief, proactief en reactief vlak.

Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.

Maak een afspraak