Benny Struelens

Biografie van Benny Struelens

In juli 2022 studeerde ik af aan de KU Leuven in de musculoskeletale revalidatie, optie sportkinesitherapie. Vol energie en zin hoop ik nu om zo optimaal mogelijk mensen te begeleiden tijdens het revalideren. Ik beschouw kinesitherapie als een samenwerking tussen u en ik, binnen een revalidatietraject op uw maat. Bovendien hecht ik veel belang aan uw hulpvraag en dagelijkse activiteiten en bijgevolg streef ik ernaar om de behandeling hierop af te stellen.

Van kidsbeen af ben ik gepassioneerd door sporten. Door mijn opleiding tot sportkinesitherapeut is deze passie voor verschillende sportdisciplines enkel maar gegroeid. Zelf heb ik vroeger gevoetbald en tennis gespeeld. Tot op heden ga ik nog vaak hardlopen en soms fietsen. Deze passie voor het bewegen zal ook aanwezig zijn in de behandelsessies, steeds afgestemd op uw mogelijkheden binnen het behandeltraject.

Om zo up-to-date mogelijk te blijven met de huidige wetenschap en behandelmethodes, maar ook om als kinesitherapeut zoveel mogelijk te blijven evolueren, volg ik bijscholingen en extra opleidingen. Zo volbracht ik in 2023 de postgraduaatsopleiding manuele therapie aan de UGent en in september 2023 de basiscursus Dry Needling.
Op deze wijze hoop ik u de best mogelijke zorg te kunnen garanderen.

Ik ben gedeconventioneerd, mijn standaardtarief is 35€ per sessie en 37€ voor een huisbezoek.
U kan bij mij terecht voor:

  • Algemene kinesitherapie (inclusief postoperatieve revalidatie en temporomandibulaire dysfuncties)
  • Sportkinesitherapie
  • Musculoskeletale revalidatie: traumatologie en reumatologie
  • Manuele therapie (inclusief manipulaties/HVT-technieken)
  • Dry Needling

Maak een afspraak