Kinesitherapie en revalidatie

Julien Massard, Mayse Khoury , Isabel Horta & Sophie Block vullen elkaar goed aan. Iedereen heeft zo zijn stokpaardjes. 
We behandelen vrijwel alle pathologieën. Hieronder een paar voorbeelden waarmee we dagdagelijks bezig zijn:

 • Algemene kinesitherapie
 • Orthopedische revalidatie
 • Manuele therapie
 • Dry needling (Isabel Horta)
 • Nek – en rugpijn actief behandelen
 • Sportkinesitherapie, revalidatie & taping
 • Crochetage, deep tissu massage
 • Temporomandibulaire dysfuncties (Isabel Horta & SB)
Sportmassage

Korte informatie Julien Massard

Mijn naam is Julien Massard, ik ben kinesitherapeut. Gedurende 10 jaar werkte ik in Lyon in Frankrijk als zelfstandige kinesitherapeut en in revalidatiecentra.
Dankzij mijn ervaring in revalidatietherapie ben ik tevens gespecialiseerd in orthopedie, reumatologie en traumatologie.
In 2004 behaalde ik mijn diploma aan het « Institut de Formation en Masso Kinesitherapie » in Nancy. In 2015 kreeg ik  van de Belgische INAMI een equivalentie van mijn diploma om in België te mogen werken.

Om mijn professionele activiteit zoveel mogelijk te variëren, en op de hoogte te blijven van nieuwe verzorgingstechnieken, werk ik parttime in verscheidene diensten van een ziekenhuis : geriatrie, neurologie en orthopedie.

Het is voor mij heel belangrijk respect te hebben voor en rekening te houden met uw persoonlijkheid en uw zorgvraag. Ik ben ervan overtuigd om op die manier uw behandeling zo aangepast mogelijk te kunnen aanbieden.
Interessegebieden :

 • orthopedie, reumatologie
 • sport traumatologie
 • geriatrie
 • baby massage
Julien Massard

Julien Massard

Korte informatie Isabel Horta

In 2017 studeerde ik af aan de KULeuven in de Neurologische revalidatie. Hierna behaalde ik een tweede master, namelijk Sportkinesitherapie aan de UGent. Om iedereen steeds zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden, volg ik regelmatig cursussen. Zo volg ik momenteel een tweejarige manuele opleiding aan de IMFT en heb ik me o.a. bijgeschoold in Dry needling (Smarteducation), Pilates (Formaterapia) en Perinatale begeleiding (Women’s Health).

Mijn interesse om verder sportkinesitherapie te studeren komt uit mijn eigen ervaring als danser. Zo ben ik ook actief bij Conservatoire de la danse de Bruxelles

U kan bij mij terecht voor:

– orthopedie en sportkinesitherapie

rugschool

Pilates (individueel en in groep)

– dry needling, taping

– perinatale begeleiding

IMG_91991

Isabel Horta

Korte informatie Sophie Block

Sport was steeds aanwezig in het leven van Sophie. Op een gegeven moment moest ze kiezen tussen voetbal, scouts, muziek en judo en koos ze resoluut voor het harde judo. Hier was ze 5 x na elkaar Belgisch kampioene bij de jeugd en 2x 3e bij de senioren. Ze was ook steeds in de Belgische selectie waar ze podiumplaatsen veroverde op verschillende buitenlandse toernooien en 5e werd op het EK te Oradea (Roemenië). Het was bijna evident dat Sophie afstudeerde als licentiate lichamelijke opvoeding (VUB 2006) waardoor ze tevens een diploma personal trainer op zak heeft, alsook een aggregaatsdiploma en behaalde daarnaast een trainer B diploma in het judo (Zele 2009). Aangezien ze door het judo regelmatig in aanraking kwam met kinesitherapeuten, werd ze gefascineerd door dit beroep. Ze wou ook mensen terug op de rails zetten na een overbelasting, operatie of kwetsuur. Sophie studeerde daarom dan ook sportkinesitherapie (VUB 2009). Hiernaast heeft ze reeds veel ervaring als sportkine bij verschillende instellingen zoals topsportschool volleybal te Vilvoorde, KVWZ (voetbal 3e nationale) en een paar jaar bij de RBFA. Daarnaast volgt ze continu bijscholingen om de mensen en sporters beter te kunnen helpen. De laatste bijscholingen waren crochetage, dry needling (smarteducation, 30 TOP muscles 2017), orofasciale pijn en stoornissen (IPVK te UZ Gent 2017 – 2018). Ze verkiest haar patiënten op een persoonlijke manier en  actieve wijze meer weerbaar te maken adhv functionele oefeningen. 

Vandaag de dag coördineert ze Healthcube en Sportscube VZW. Aangezien ze sinds 2019 operationeel manager is bij Judo Vlaanderen, ontvangt ze enkel nog patiënten op vrijdag in Huldenberg. Aangezien ze niet geconventioneerd is, vraagt ze 30€/sessie. 

Sophie Block

Sophie Block

Als je bij afwezigheid onze voicemail bereikt, gelieve een nummer en bericht achter te laten en we zullen je zo snel mogelijk proberen te contacteren. Annuleer of maak een nieuwe afspraak wanneer je belet bent en dit 24 uur op voorhand. Anders zal de sessie aangerekend worden.