Kinesitherapie en revalidatie

Julien Massard, Mayse Khoury , Berten Knaepen, Peyman Heydari & Sophie Block vullen elkaar goed aan. Iedereen heeft zo zijn stokpaardjes. 
We behandelen vrijwel alle pathologieën. Hieronder een paar voorbeelden waarmee we dagdagelijks bezig zijn:

 • algemene kinesitherapie
 • orthopedische revalidatie
 • manuele therapie (Mayse Khoury i.o.)
 • nek – en rugpijn actief behandelen
 • sportkinesitherapie, revalidatie & taping
 • crochetage, deep tissu massage
 • temporomandibulaire dysfuncties – kaakpijn (Sophie Block) –> tarief = 28€ per behandeling van 30 minuten

Korte informatie Sophie Block

Sport was steeds aanwezig in het leven van Sophie. Op een gegeven moment moest ze kiezen tussen voetbal, scouts, muziek en judo en koos ze resoluut voor het harde judo. Hier was ze 5 x na elkaar Belgisch kampioene bij de jeugd en 2x 3e bij de senioren. Ze was ook steeds in de Belgische selectie waar ze podiumplaatsen veroverde op verschillende buitenlandse toernooien en 5e werd op het EK te Oradea (Roemenië). Het was bijna evident dat Sophie afstudeerde als licentiate lichamelijke opvoeding (VUB 2006) waardoor ze tevens een diploma personal trainer op zak heeft en behaalde daarnaast een trainer B diploma in het judo (Zele 2009). Aangezien ze door het judo regelmatig in aanraking kwam met kinesitherapeuten, werd ze gefascineerd door dit beroep. Ze wou ook mensen terug op de rails zetten na een overbelasting, operatie of kwetsuur. Sophie studeerde dus logischerwijs sportkinesitherapie (VUB 2009) verder en is vandaag hoofdzakelijk kinesitherapeute in het multidisciplinair centrum Healthcube te Tervuren en coördinator van Sportscube VZW. Hiernaast heeft ze reeds veel ervaring als sportkine bij verschillende instellingen zoals topsportschool volleybal te Vilvoorde, KVWZ (voetbal 3e nationale) en heden bij de WU19 in de KBVB. Daarnaast volgt ze continu bijscholingen om de mensen en sporters beter te kunnen helpen. De laatste bijscholingen waren crochetage, dry needling (smarteducation, 30 TOP muscles 2017), orofasciale pijn en stoornissen (IPVK te UZ Gent 2017 – 2018) en easy flossing. Ze verkiest haar patiënten op een persoonlijke manier maar zeker op een actieve wijze meer weerbaar te maken adhv functionele oefeningen.

Sophie Block

Sophie Block

Korte informatie Julien Massard

Mijn naam is Julien Massard, ik ben kinesitherapeut. Gedurende 10 jaar werkte ik in Lyon in Frankrijk als zelfstandige kinesitherapeut en in revalidatiecentra.
Dankzij mijn ervaring in revalidatietherapie ben ik tevens gespecialiseerd in orthopedie, reumatologie en traumatologie.
In 2004 behaalde ik mijn diploma aan het « Institut de Formation en Masso Kinesitherapie » in Nancy. In 2015 kreeg ik  van de Belgische INAMI een equivalentie van mijn diploma om in België te mogen werken.

Om mijn professionele activiteit zoveel mogelijk te variëren, en op de hoogte te blijven van nieuwe verzorgingstechnieken, werk ik parttime in verscheidene diensten van een ziekenhuis : geriatrie, neurologie en orthopedie.

Het is voor mij heel belangrijk respect te hebben voor en rekening te houden met uw persoonlijkheid en uw zorgvraag. Ik ben ervan overtuigd om op die manier uw behandeling zo aangepast mogelijk te kunnen aanbieden.
Interessegebieden :

 • orthopedie, reumatologie
 • sport traumatologie
 • geriatrie
 • baby massage
Julien Massard

Julien Massard

Korte informatie over Mayse Khoury

Mayse is een gekwalificeerde kinesitherapeut van de Tel Aviv University. Voordat ze een masterdiploma in revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit van Leuven behaalde, deed ze beroepservaring op in neurologische en post-orthopedische revalidatie, zowel in ziekenhuizen als klinieken.

Tijdens haar masterdiploma specialiseert ze zich in manuele therapie voor aandoeningen van het bewegingsapparaat, en via haar stages deed ze ervaring op met het omgaan met sportblessures (oefentherapie, kinesio-tape en ze zal in de nabije toekomst een dry needling opleiding doen)

Naast het behandelen van musculoskeletale aandoeningen, is ze gecertificeerd in het behandelen van vestibulaire aandoeningen die zeer nuttig kunnen zijn voor patiënten met problemen met evenwicht en duizeligheid.

Het uitgangspunt bij haar therapeutische aanpak is aanpassingsvermogen, omdat er voor iedereen een oplossing is voor een bepaald probleem. Samen met de patiënt bouw zij een behandelplan op dat past bij de conditie en persoonlijkheid van de patiënt.

Mayse Khoury

Mayse Khoury

Korte informatie Isabel Horta

Vanaf december zal Isabel beginnen in Healthcube waar ze naast kinesitherapie ook Pilates en rugschool zal geven 1 to 1 en in kleine groepen.  In andere praktijken heeft ze reeds veel ervaring hierin en volgt continu bijscholingen om haar patiënten en klanten de beste zorgen te kunnen geven. Isabel is een heel dynamisch en enthousiast persoon die haar enthousiasme zonder probleem zal overbrengen op alle mensen rondom haar. Maak kennis met Isabel.

isabel horta 1

Isabel Horta

Als je bij afwezigheid onze voicemail bereikt, gelieve een nummer en bericht achter te laten en we zullen je zo snel mogelijk proberen te contacteren. Annuleer of maak een nieuwe afspraak wanneer je belet bent en dit 24 uur op voorhand. Anders zal de sessie aangerekend worden.