Kinesitherapie en revalidatie

Julien Massard, Benny Struelens & Sophie Block vullen elkaar goed aan. Iedereen heeft zo zijn stokpaardjes. 
We behandelen vrijwel alle pathologieën. Hieronder een paar voorbeelden waarmee we dagdagelijks bezig zijn:

 • Algemene kinesitherapie
 • Orthopedische revalidatie
 • Manuele therapie
 • Dry needling (SB)
 • Nek – en rugpijn actief behandelen
 • Sportkinesitherapie, revalidatie & taping
 • Crochetage, deep tissu massage
 • Temporomandibulaire dysfuncties (SB)
Sportmassage

Korte informatie Julien Massard

Mijn naam is Julien Massard, ik ben kinesitherapeut. Gedurende 10 jaar werkte ik in Lyon in Frankrijk als zelfstandige kinesitherapeut en in revalidatiecentra.
Dankzij mijn ervaring in revalidatietherapie ben ik tevens gespecialiseerd in orthopedie, reumatologie en traumatologie.
In 2004 behaalde ik mijn diploma aan het « Institut de Formation en Masso Kinesitherapie » in Nancy. In 2015 kreeg ik  van de Belgische INAMI een equivalentie van mijn diploma om in België te mogen werken.

Om mijn professionele activiteit zoveel mogelijk te variëren, en op de hoogte te blijven van nieuwe verzorgingstechnieken, werk ik parttime in verscheidene diensten van een ziekenhuis : geriatrie, neurologie en orthopedie.

Het is voor mij heel belangrijk respect te hebben voor en rekening te houden met uw persoonlijkheid en uw zorgvraag. Ik ben ervan overtuigd om op die manier uw behandeling zo aangepast mogelijk te kunnen aanbieden.
Interessegebieden :

 • orthopedie, reumatologie
 • sport traumatologie
 • geriatrie
 • baby massage
Julien Massard

Julien Massard

Korte informatie Benny Struelens

In juli 2022 studeerde ik af aan de KU Leuven in de musculoskeletale revalidatie, optie sportkinesitherapie. Vol energie en zin hoop ik nu om zo optimaal mogelijk mensen te begeleiden
tijdens het revalideren. Ik beschouw kinesitherapie als een samenwerking tussen u en ik, binnen een revalidatietraject op uw maat. Bovendien hecht ik veel belang aan uw hulpvraag en dagelijkse activiteiten en bijgevolg streef ik ernaar om de behandeling hierop af te stellen. Van kidsbeen af ben ik gepassioneerd door sporten. Door mijn opleiding tot sportkinesitherapeut is deze passie voor verschillende sportdisciplines enkel maar gegroeid. Zelf heb ik vroeger gevoetbald en tennis gespeeld. Tot op heden ga ik nog vaak hardlopen en soms fietsen. Deze passie voor het bewegen zal ook aanwezig zijn in de behandelsessies, steeds afgestemd op uw mogelijkheden binnen het behandeltraject.
Om zo up-to-date mogelijk te blijven met de huidige wetenschap en behandelmethodes, maar ook om als kinesitherapeut zoveel mogelijk te blijven evolueren, volg ik een postgraduaatsopleiding
(manuele therapie) aan de UGent. Op deze wijze hoop ik u de best mogelijke zorg te kunnen garanderen.
Ik ben gedeconventioneerd, mijn standaardtarief is 35€ per sessie en 37€ voor een huisbezoek.
U kan bij mij terecht voor:
 Algemene kinesitherapie (inclusief postoperatieve revalidatie)
 Sportkinesitherapie
 Musculoskeletale revalidatie: traumatologie en reumatolog

Kinesitherapeut

Benny Struelens

Korte informatie Sophie Block

Sport was steeds aanwezig in het leven van Sophie. Op een gegeven moment moest ze kiezen tussen voetbal, scouts, muziek en judo en koos ze resoluut voor het harde judo. Hier was ze 5 x na elkaar Belgisch kampioene bij de jeugd en 2x 3e bij de senioren. Ze was ook steeds in de Belgische selectie waar ze podiumplaatsen veroverde op verschillende buitenlandse toernooien en 5e werd op het EK te Oradea (Roemenië). Het was bijna evident dat Sophie afstudeerde als licentiate lichamelijke opvoeding (VUB 2006) waardoor ze tevens een diploma personal trainer op zak heeft, alsook een aggregaatsdiploma en behaalde daarnaast een trainer B diploma in het judo (Zele 2009). Aangezien ze door het judo regelmatig in aanraking kwam met kinesitherapeuten, werd ze gefascineerd door dit beroep. Ze wou ook mensen terug op de rails zetten na een overbelasting, operatie of kwetsuur. Sophie studeerde daarom dan ook sportkinesitherapie (VUB 2009). Hiernaast heeft ze reeds veel ervaring als sportkine bij verschillende instellingen zoals topsportschool volleybal te Vilvoorde, KVWZ (voetbal 3e nationale) en een paar jaar bij de RBFA. Daarnaast volgt ze continu bijscholingen om de mensen en sporters beter te kunnen helpen. De laatste bijscholingen waren crochetage, dry needling (smarteducation, 30 TOP muscles 2017), orofasciale pijn en stoornissen (IPVK te UZ Gent 2017 – 2018). Ze verkiest haar patiënten op een persoonlijke manier en  actieve wijze meer weerbaar te maken adhv functionele oefeningen. 

Vandaag de dag coördineert ze Healthcube . Door haar fulltime job bij Streat Foodtrucks, ontvangt ze enkel nog patiënten op aanvraag in Huldenberg. Ik ben gedeconventioneerd en mijn standaardtarief is 35€/sessie. 

Sophie Block

Sophie Block

Als je bij afwezigheid onze voicemail bereikt, gelieve een nummer en bericht achter te laten en we zullen je zo snel mogelijk proberen te contacteren. Annuleer of maak een nieuwe afspraak wanneer je belet bent en dit 24 uur op voorhand. Anders zal de sessie aangerekend worden.