Erika Declerck

Biografie van Erika Declerck

“Vallen hoort bij het leven, maar telkens als we onze hand uitsteken om op te staan laten we onszelf toe om te groeien.”

Erika is een gediplomeerd klinisch psychologe met een bloeiende passie voor werken met kinderen, jongeren en hun ouders. Hierbij steekt ze binnen een professioneel kader graag de symbolische hand uit naar deze kinderen en hun ouders om zichzelf op moeilijke momenten verder te ontdekken en tot groei te komen.

Bij aanvang van haar opleiding volgde Erika eerst een opleiding tot gezinswetenschapper. Dit resulteerde in onmiskenbare focus voor de brede context van het gezin waardoor ze hen graag meeneemt als partner binnen moeilijke situaties voor kinderen of jongeren. Ondertussen verdiepte

Erika zich tot klinisch psychologe binnen een opleiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Hierop volgt een gemotiveerd parcours waar er voor uitdaging en bijscholing wordt gekozen en wordt toewerkt naar een therapieopleiding binnen de systeemtherapie.

Voel je u even niet goed in je vel? Loopt het thuis of op school even spaak? Of heeft er zich net een
ingrijpende gebeurtenis of verlies voorgedaan? Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek waarbij we samen de hulpvraag kunnen verkennen. Samen gaan we op een creatieve manier op zoek naar een aanpak op maat, passend bij de persoonlijkheid, interesses en kwaliteiten van het kind of de jongeren. ‘Ik mag zeggen: “ik weet het niet”, ik mag zoeken naar mezelf en opnieuw ontdekken wat mij warmte geeft!’

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

1Gegevens
2Informatie
3Extra
Naam kind*
DD slash MM slash JJJJ
Naam ouder*
Jouw voorkeurtaal*