Rosangelica Arraiz

Biografie van Rosangelica Arraiz

Soms wordt het leven moeilijker dan we hadden verwacht en blijkt het moeilijk om de eisen ervan het hoofd te bieden. We hebben misschien niet alle hulpmiddelen en strategieën om ermee om te gaan, bijvoorbeeld het accepteren van onze beperkingen en het vragen om professionele hulp is helemaal prima, want we hebben allemaal kwetsbaarheden. Ik ben cognitief gedragspsycholoog en vanuit deze benadering is de interactie tussen de persoon en de context het kader waarin het leerproces plaatsvindt.

We hebben geleerd hoe we ons op een bepaalde manier moeten gedragen, wat betekent dat we nieuwe en meer functionele manieren kunnen leren om met onze moeilijkheden in het leven om te gaan. Omdat wat we geleerd hebben het resultaat is van een complex leerproces, moeten we, om ons leven op een andere manier te laten werken, openstaan voor belangrijke veranderingen en geduld hebben met ons eigen proces. Tijdens ons therapeutisch traject zullen we ons verdiepen in de redenen waarom ons gedrag wordt vastgehouden, we zullen analyseren hoe ze ons beïnvloeden en we zullen nieuwe manieren leren om die elementen in ons leven te benaderen die een obstakel vormen voor het hebben van een functioneel leven.

Ik ben een klinisch psycholoog met een passie voor menselijk gedrag en welzijn. Ik ben gespecialiseerd in neurologische ontwikkelingsstoornissen zoals autistisch spectrum stoornis (ASS) en aandachtstekortstoornis (ADD), maar ik heb ook een sterke interesse in angst, stressmanagement en gezondheidspsychologie, zoals de impact van chronische ziekten op de geestelijke gezondheid. Ik geniet ervan om te zien wat een persoon kan bereiken tijdens en na het therapeutische proces, en het zal een eer voor me zijn om je te kunnen helpen en samen dit pad van zelfontdekking en transformatie te bewandelen.

Commissie van Psychologen van België: 942334203

Visum FOD België: 381258

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Maak een afspraak

"*" geeft vereiste velden aan

1Gegevens
2Informatie
3Extra
Naam kind*
DD slash MM slash JJJJ
Naam ouder*
Jouw voorkeurtaal*