Elly Louage

Biografie van Elly Louage

Hallo, ik ben Elly Louage. Als Personal Trainer met een diepe passie voor gezondheid en welzijn, zet ik me in om jou te begeleiden naar je optimale gezondheid. Jij bent uniek, samen kijken we naar wat jij nodig hebt en stellen we realistische doelen. Met een persoonlijk plan, afgestemd op jouw leven en wensen, zorg ik ervoor dat je gemotiveerd blijft. En als het even moeilijk wordt? Dan ben ik jouw stok achter de deur om ervoor te zorgen dat je blijft doorzetten en je doelen bereikt. Samen werken aan duurzame veranderingen die leiden tot een levenslange gezondheid en welzijn.

Mijn eigen reis naar gezondheid en welzijn was er een van persoonlijke transformatie. Ik heb geworsteld met overgewicht, een gebrek aan fitheid en emotioneel eten. Deze uitdagingen hebben me niet alleen gevormd als individu, maar ook als professional. Door mijn eigen ervaringen ben ik diep gemotiveerd om jou te begeleiden op jouw pad naar een betere gezondheid.

Educatie

Bachelor Toegepaste Gezondheidswetenschappen: Diepgaand leren over holistische gezondheid met volgende thema's behandelt voeding, beweging, slaap, stress, roken, alcoholgebruik, seksualiteit en evidence-based coaching vaardigheden.
Holistic Lifestyle Coaching Level 1 (present): Holistische levensstijlcoaching.
Integrated Movement Science Level 1 (present): Een geïntegreerde benadering van beweging en gezondheid.

Naast mijn personal training sessies geef ik ook Small group trainingen Pilates & Yoga (max 4 deelnemers).

Als je op zoek bent naar een trainer die zowel professionele kennis als persoonlijke ervaring biedt, ben ik hier om je te begeleiden op jouw gezondheidsreis.

Maak een afspraak