Audrey van Maele

Personal trainer

Biografie

Ik ben Audrey, 29 jaar en woon in Herent.

Als kind ben ik altijd al sportief geweest en van mijn 13e tot 22ste heb ik aan competitie atletiek gedaan, vooral dan de 400m en 400m horden.

In mijn laatste jaar sportstudies heb ik dan gekozen voor de optie Fitness en gezondheid, waar ik met Crossfit in contact ben gekomen. Het was liefde op eerste gezicht. Letterlijk, want daar heb ik mijn vriend Benoit leren kennen, nu meer dan 5jaar geleden.

Sindsdien ben ik als Personal Trainer en Crossfit coach aan de slag.

Niet alleen lopen en Endurance is mijn expertisegebied, daarbij ben ik gespecialiseerd om zwangere vrouwen en jonge mama’s te begeleiden in hun sport. Ik zelf ben in 2017 mama geworden van Manon en in 2019 van Sézane. Tijdens mijn zwangerschap heb ik tot de laatste dag kunnen trainen, mits aangepaste oefeningen natuurlijk. Ook na die zwaarste Workout van het leven (de zwangerschap dus), heb ik geleerd rustig terug op te bouwen en je lichaam tijd te gunnen.

Voor ik voltijds als trainingscoach aan de slag ben gegaan was ik ook LO leerkracht. Ik merkte al snel op hoe erg de houdingen en bewegingen van jongeren erop achteruit gingen. Door trainingen te geven hoop ik dat kinderen en jongvolwassenen en volwassen zich beter gaan voortbewegen in het dagelijkse leven. En dit met een lach tijdens elke sessie!

Audrey