Over Health Cube

Personal training

Waarom kiezen voor Personal Training?

Heeft u veel werk, geen tijd en wil u dus in een beperkte tijd een totaal uitgewerkte training krijgen? Oefening na oefening, niet te hoeven nadenken wat je erna zal doen? Even lekker zweten en ontspannen na een stressvolle werkdag?
Wilt u niet voor de zoveelste keer beginnen met sporten en dan weer opgeven omdat het niet vooruit gaat of kwaaltjes tevoorschijn komen? De motivatie verdwijnt? Een personal trainer zal de zwakke punten aanpakken en de training progressief opbouwen waardoor een diepe terugval niet mogelijk is.
Als u als sporter niet meer vooruit kan qua prestatie of gewoon nog performanter wil worden kunnen specifieke aspecten in de sport aangereikt worden om via variatie de totale prestatie positief te beïnvloeden.
Wilt u zich beter in uw vel voelen? Wilt u actiever worden, maar heeft u nooit echt gesport en ziet u het niet zitten om te gaan fitnessen in de grote massa? Laat u begeleiden en motiveren door een personal trainer en geniet van het bewegen.
Wilt u een volledige training afleggen in de natuur, in het park en niet zitten puffen in de zaal? Ook dat kan, zowel in groep als individueel.
Kortom, u bepaalt wat, waar en wanneer u wilt trainen.

Wat kan u exact verwachten?

– Kwalitatieve begeleiding;

– functionele oefeningen;

– rekening houdend met mogelijke letsels of zwakke punten;

– grenzen verleggend;

– progressieve opbouw;

-een fit en voldaan gevoel achteraf.

Prijs  €60 per uur / €30 voor 30 minuten (prijs in kabinet voor begeleiding 1 persoon)

Waar studio (Brusselsesteenweg 24A), bij u thuis, park, bos… you name it.

Wanneer we zijn flexibel

Info  audrey.vanmaele@healthcube.be of 0472/72.23.11 OF sophie.block@healthcube.be 0485/68.55.97