Yoga

Of je nu spanning in je lichaam voelt, op zoek bent naar mentale rust, of simpelweg een diepere connectie met jezelf wilt ontdekken, yoga biedt het antwoord.

Wie ben ik?

Ik ben Elly Louage, naast mijn rol als Personal Trainer en Pilates-instructeur, geef ik ook yoga. Met een academische achtergrond in Toegepaste Gezondheidswetenschappen, ben ik hier om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar welzijn.

Wat biedt Yoga?

Yoga is niet alleen een fysieke oefening; het is een holistische benadering die lichaam, geest en ziel in harmonie brengt. Door regelmatige beoefening kun je:

– Flexibiliteit en kracht verbeteren.

– Innerlijke rust en helderheid vinden.

– Een dieper zelfbewustzijn ontwikkelen.

– Stress en spanning verminderen.

Kleine groepen, persoonlijke aandacht

Mijn yogalessen zijn beperkt tot slechts 4 deelnemers. Dit zorgt voor een intieme setting waarin je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, in deze kleine groepen kan ik me richten op jouw individuele behoeften en je helpen je yogapraktijk te verdiepen.

Of je nu op zoek bent naar fysieke uitdagingen, mentale rust of spirituele groei, ik nodig je uit om de veelzijdige wereld van yoga te verkennen. Samen duiken we in deze eeuwenoude praktijk en ontdekken we wat het voor jou kan betekenen.

Ander trainingsaanbod in kleine groepen = pilates, yoga, boksen, hardlopen, …

Prijzen
Ben je toch niet zeker of dit wel iets voor jou is? Je kan altijd 1 sessie proberen om te zien of het bij je past 🙂

10 sessies: 150€ of 15€/sessie

25 sessies: 350€ of 14€/sessie

50 sessies: 650€ of 13€/sessie