Pilates

Pilates

Of je nu rugklachten hebt, uitdagingen ervaart met je houding, of streeft naar een actievere levensstijl, Pilates biedt de ondersteuning die je nodig hebt.

Wie ben ik?
Ik ben Elly Louage. Als gepassioneerde Personal Trainer en Pilates-instructeur help ik jou je gezondheids- en fitnessdoelen te bereiken. Met een academische achtergrond in Toegepaste Gezondheidswetenschappen, ben ik hier om je te ondersteunen en te begeleiden op jouw pad naar welzijn.

Wat is Pilates?
Pilates is een bewegingsmethode ontworpen om het lichaam in evenwicht te brengen. Het richt zich op kernspieren die helpen bij het onderhouden van een goede houding en het versterken van het lichaam. Hierbij wordt speciale aandacht besteed aan de buik-, rug- en heupspieren.

Kleine groepjes
In mijn lessen beperk ik de groep tot maximaal 4 deelnemers. Deze kleinschalige aanpak garandeert dat elke deelnemer de nodige persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt. Hierdoor kan ik de oefeningen nauwkeurig afstemmen op jouw individuele behoeften. Ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau, Pilates biedt voordelen voor iedereen.

De voordelen van Pilates:
In een kleine groep profiteer je van een persoonlijke benadering, wat resulteert in een effectievere training. Je zult een toename in flexibiliteit ervaren, een versterkt lichaam en een verbeterde houding, wat bijdraagt aan het verminderen van rugklachten.

Is Pilates geschikt voor jou?
Heb je een zittend beroep? Ervaar je rugklachten? Of wens je simpelweg een sterkere lichaamshouding te ontwikkelen? Dan kan Pilates de oplossing bieden.

Ander trainingsaanbod in kleine groepen = pilates, yoga, boksen, hardlopen, …

Prijzen
Je kan altijd 1 sessie proberen om te zien of het bij je past 🙂

10 sessies: 150€ of 15€/sessie

25 sessies: 350€ of 14€/sessie

50 sessies: 650€ of 13€/sessie