Momfit

Momfit

Het is geen geheim dat veel vrouwen gedurende de zwangerschap willen blijven trainen en na de bevalling zo snel mogelijk weer fit zijn. Toch vragen zwangerschap en bevalling heel wat van je lichaam. Wees verstandig om voldoende rust te nemen en het trainen tijdens en na je zwangerschap verantwoord aan te pakken.

Bij Healthcube kunnen vrouwen die willen sporten tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling terecht om correct te gaan bewegen onder begeleiding van een professionele personal trainer.

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met uitleg over houding, diastase en bewegingspatronen. Ook bespreken we de zwangerschap en bevalling en de gevolgen die je daar van kunt ondervinden. We bekijken wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en waar je meer aandacht aan kunt geven.
Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen.

Prijs 600€ voor 10 sessies gedeeld door het aantal deelnemers, maximum 6 personen. 

Audrey van Maele

Personal trainer