Biografie

In 2013 studeerde ik af als klinisch psychologe aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Om mijn horizon verder te verrijken, behaalde ik daarna een master in de Handelswetenschappen en rolde zo de financiële sector in. Na enkele jaren als analist voor grote bedrijven te hebben gewerkt, kon ik er niet langer om heen dat ik me niet thuis voelde in deze sector en ik de psychologie enorm miste.

Na een intensief persoonlijk zoekproces besloot ik mijn hart te volgen en de sprong terug te wagen. Intussen werk ik als zelfstandig klinisch psychologe en heb ik me ingezet als vrijwillig psycholoog voor TEJO Brussel en Handicap International België. In 2021 ben ik aan de KU Leuven gestart met de specialisatie cliëntgerichte psychotherapie om mijn professionele kennis en werkkader verder uit te bouwen.

Vanuit mijn eigen persoonlijke zoektocht weet ik hoe spannend het kan zijn om de stap naar psychologische hulpverlening te zetten en dat verandering om moed en tijd vraagt. Ik hoop dan ook mijn cliënten dichter bij zichzelf te kunnen brengen en hen te helpen (her)ontdekken wat het leven echt betekenisvol en bevredigend maakt.

In mijn vrije tijd ga ik er het liefst op uit met mijn hond en vind ik ontspanning in goede boeken en films, lekker eten en gezelligheid met vrienden.