Nek- en rugscholing

Nek- en rugscholing

Heb je last van nek- of rugpijn? Zijn bepaalde activiteiten moeilijk geworden door de pijn? Dan is de nek- en rugschool vast en zeker iets voor u! We begeleiden u graag in kleine groepen of gewoon 1 to 1. Deze lessenreeks wordt in een nieuw jasje gestoken door onze collega Isabel.

Tijdens deze sessies zal telkens zowel theorie als oefeningen gegeven worden gespreid over de sessies dat u wenst. Dit zou een goede basis moeten zijn om de basisprincipes onder de knie te krijgen. Achteraf kan ingestapt worden bij de bootcamp of small group training  sessies aangezien correct bewegen onontbeerlijk is voor de rug soepel en functioneel te houden.

Theorie zal op een actieve manier ingegaan op een bepaald aspect van uw specifieke nek- en rugpijn. Deze geïntegreerde theorie zal gaan ver een belangrijk aanpalende thema: ergonomie, slaaphygiëne, gezonde voeding, stress,… .

Verder hebben we genoeg experts in huis om indien nodig meer informatie te verschaffen. Matthias Lenaerts, onze diëtist, kan u alvast wat meer uitleggen geven over gezond en evenwichtig eten. Ilke Bartholomees, psychologe en relaxatietherapeute deelt graag haar expertise om u beter te wapenen tegen externe en interne demonen. Aangezien nek – en rugpijn een kwaal is die op verschillende fronten moet aangepakt worden is een multidisciplinaire benadering aangewezen.

Interesse? Neem contact op isabel.horta@healthcube.be 

Wanneer? als jij klaar bent om eraan te beginnen en er echt voor wil gaan 🙂