Nek- en rugscholing

Nek- en rugscholing

Heb je last van nek- of rugpijn? Zijn bepaalde activiteiten moeilijk geworden door de pijn? Dan is de nek- en rugschool vast en zeker iets voor u! We begeleiden u graag in kleine groepen of gewoon 1 to 1. Deze lessenreeks wordt in een nieuw jasje gestoken door onze collega Isabel.

Tijdens deze sessies zal telkens zowel theorie als oefeningen gegeven worden gespreid over de sessies dat u wenst. Dit zou een goede basis moeten zijn om de basisprincipes onder de knie te krijgen. Achteraf kan ingestapt worden bij de bootcamp of small group training  sessies aangezien correct bewegen onontbeerlijk is voor de rug soepel en functioneel te houden.

Regelmatig rugklachten? Beweegt u of zit u verkeerd? Wilt u hier iets aan doen? Schrijf u dan snel in en wij werken samen aan een sterke en mobiele rug! Onder begeleiding van kinesitherapeute Isabel Horta wordt er in kleine groepen gewerkt aan lichaamsbewustzijn, kracht en flexibiliteit van de rug; sterkere buik-, rug- en heupspieren; controle van de rugklachten…

Naast de lessen kan u vrijblijvend ook een oefenprogramma voor thuis meekrijgen.

Wanneer?

Vanaf 03/09 elke vrijdagochtend van 9:15 tot 10:15

Waar?

Healthcube Brusselsesteenweg 24A, Tervuren

Bij mooi weer in het Park van tervuren

Prijs?

15€ per les

70€ 5 beurtenkaart

135€ 10 beurtenkaart