Massages bij Healthcube Tervuren

Aux Massages De Lou

Aux Massages de Lou chez Healthcube
Aux Massages de Lou à Tervuren
Hieronder kan je alle verschillende massages bekijken met de prijs die aangeboden worden door Laure in Healthcube:  
 
Thaise massage:
Deze behandeling helpt spierspanning en energieblokkades los te laten. Het herstelt de felxibiliteit en mobiliteit van het lichaam. Het ontspannende effect van Thaise massage zorgt voor een staat van algemeen welzijn, zowel fysiek als spiritueel. Het wordt uitgevoerd door acupressuur en lange stukken te combineren. Kan met olie of gekleed gemaakt.
 
Balinese massage:
Deze massage is voor mensen die lijden aan chronische spierpijn, hoofdpijn of dagelijkse stress. Het combineert traditionele Balinese massagetechnieken: acupressuur en spiermanipulatie in een harmonieuze beweging over het hele lichaam. Het omvat gezichts- en hoofdmassage.
 
Ayurvedische massage:
Deze massage elimineert nerveuze spanning en bevordert loslaten en ontspanning. Het verbetert de houding door de gewrichten en de wervelkolom te verzachten, wat rug-, nek- of gewrichtspijn helpt verlichten. Het is gemaakt volgens de principes van Ayurveda en het gebruik van hete biologische olie.
 
Zwangerschapsmassage: Deze (voedende) behandeling heeft tot doel het ongemak van zwangerschap te verminderen door gebruik te maken van biologische oliën die de huid hydrateren en voeden. Het wordt uitgevoerd door middel van lange, zachte bewegingen die de bloedcirculatie bevorderen en ontspanning brengen voor moeder en ongeboren baby.
 
Post-natale massage:
Deze massage helpt om de tijdens de zwangerschap opgehoogte spierspanningen te verzachten, maar ook om de bloed en lymfecirculatie te stimuleren, gifstoffen te verwijderen en zo een hormonaal evenwicht te vinden en oedemen te verminderen.
 
Lymfatische massage:
Deze massage verbetert de bloed- en lymfecirculatie en heeft een positief effect op de textuur en het uiterlijk van de huid. Ideaal bij gevoel van zware benen.
 
Zittende massage:
Deze massage helpt nerveuze en spierspanning te verlichten en zorgt voor diepe ontspanning. Dit is een bewerking van shiastu uitgevoerd op een ergonomische stoel. Behandeling uitgevoerd gekleed.
 
Rugmassage:
Deze behandeling van 30 minuten zal u bevrijden van de stress van het moderne leven dankzij de massage van rug, schouders en nek. Het is gemaakt met biologische hete olie.
 
Voetzoolreflexologie:
Deze massage wordt voornamelijk gebruikt om stress, spanning en spierpijn tegen te gaan. Het wordt bereikt door de reflexzones op de voetzool te stimuleren.
 
1 heure –> 60€

1h30 –> 90€
2 heures –> 120€

30 minutes –> 30€