Contact

Als therapeuten doen wij allemaal onze uiterste best u zo snel, en vooral zo goed mogelijk te behandelen. Echter, wij hebben allen vaak wachttijden voor onze patiënten bij ons terecht kunnen, zelfs de dringende gevallen. Wij vragen u dan ook tijdig uw afspraken te verzetten bij oponthoud. Op die manier kunnen wij mensen verderhelpen die dringende zorg nodig hebben. Afspraken dienen 24u op voorhand geannuleerd te worden om aanrekening te vermijden. Gelieve ons en uw medepatiënten te behandelen met hetzelfde respect waarmee wij u behandelen.

Dank u namens het hele HealthCube team.

HEALTH - Verzorging & voeding - en dieetkunde

Anjes Dorrenboom

 

Pedicure & shiatsu masseuse

Matthias Lenaerts

 

Voeding - en dieetexpert

Charlotte Hoschet

 

Causale voetreflexologe

MENTAL - Psychologie volwassenen & ouderen

MENTAL - Kinder- en jongerenpsychologie // Studiebegeleiding

Nina Polfliet

 

Kinder - en jongeren psychologe

Britt Vanhamel

  

Kinder - en jongeren psychologe

Ulrike Kool

 

Kinder - en jongeren psychologe

Tim Stroobandt

 

Kinder - en jongeren psycholoog

SPORT

Audrey van Maele

 

Personal trainer

Ik ben Audrey, 29 jaar en woon in Herent.

Als kind ben ik altijd al sportief geweest en van mijn 13e tot 22ste heb ik aan competitie atletiek gedaan, vooral dan de 400m en 400m horden.

In mijn laatste jaar sportstudies heb ik dan gekozen voor de optie Fitness en gezondheid, waar ik met Crossfit in contact ben gekomen. Het was liefde op eerste gezicht. Letterlijk, want daar heb ik mijn vriend Benoit leren kennen, nu meer dan 5jaar geleden.

Sindsdien ben ik als Personal Trainer en Crossfit coach aan de slag.

Niet alleen lopen en Endurance is mijn expertisegebied, daarbij ben ik gespecialiseerd om zwangere vrouwen en jonge mama’s te begeleiden in hun sport. Ik zelf ben in 2017 mama geworden van Manon en in 2019 van Sézane. Tijdens mijn zwangerschap heb ik tot de laatste dag kunnen trainen, mits aangepaste oefeningen natuurlijk. Ook na die zwaarste Workout van het leven (de zwangerschap dus), heb ik geleerd rustig terug op te bouwen en je lichaam tijd te gunnen.

Voor ik voltijds als trainingscoach aan de slag ben gegaan was ik ook LO leerkracht. Ik merkte al snel op hoe erg de houdingen en bewegingen van jongeren erop achteruit gingen. Door trainingen te geven hoop ik dat kinderen en jongvolwassenen en volwassen zich beter gaan voortbewegen in het dagelijkse leven. En dit met een lach tijdens elke sessie!


Audrey

Benoît Reisner

 

Personal trainer

Hallo,

Ik ben Benoît,

Mijn passie voor sport en fitness ontwikkelde zich reeds in mijn jeugd, Maar tijdens mijn tienerjaren leed ik aan astma en was sporten niet meer zo vanzelfsprekend, hierdoor kampte ik eveneens met overgewicht. Hieruit bloeide mijn interesse voor voeding. Met vallen en opstaan leerde ik, en nog steeds via regelmatige bijscholing, zoveel mogelijk wat met voeding en bewegen te maken had. Deze aanpassingen geven mij zoveel meer energie, waardoor het aanhouden geen moeite kost.

Ik evolueerde van duursporter (Hardlopen, MTB) naar Fitness (Crossfit) om uiteindelijk een mengeling van beiden te combineren. Beide werelden, samen met een evenwichtig voedingspatroon, zijn de sleutel tot een gezond lichaam.

Opleidingen:

  • Physical Coaching Academy
  • Crossfit level 1
  • Crossfit level 2
  • Precision Nutrition
  • Pose Running seminar